Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (2.74 secunde)
Papa Francisc isi incheie, astazi, vizita istorica in Mongolia. In discursurile sale, de ieri, Suveranul Pontif a salutat puterea religiei de a rezolva conflictele si de a promova pacea, cu referire la atitudinea Moscovei.
Presedintele a declarat pentru cotidianul “Financial Times“ ca doreste sa stabileasca o “relatie speciala“ cu SUA si cu Marea Britanie pentru imbunatatirea securitatii in regiunea Marii Negre si se aliniaza, de asemenea, la politicile economice liberale ale Londrei.
GEORGE CUSNARENCU) Pana in anul 1920, nimeni nu si-a imaginat ca o racheta poate ajunge pe Luna, ca poate invinge atmosfera Pamantului. ... Totul a inceput in anul 1920.
Adrian Nastase publica pe blog articolul "O noua mizerie marca Traian Basescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa anunte, intr-un interviu dat Financial Times, ca PSD este de vina pentru actuala criza economica!
FARCAS) Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
Magda a facut conceptul, pe care Marius l-a aprobat fara nicio modificare, si de atunci, in fiecare marti, cat timp a aparut suplimentul, tirajul obisnuit al ziarului era aproape dublu.
FARCAS) Am prezentat, in articolele anterioare, trei categorii de magii: ... El a subliniat ca, in cadrul tuturor acestora, martorii au observat aceleasi detalii neobisnuite care sunt raportate sistematic si in cazul unor intalniri OZN:
In calitate de Ambasador al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta Sfantul Ioan de Ierusalim, Ramona Badescu a acordat in Israel si cateva distinctii si premii Dupa turneul din Italia in care a fost cu spectacolul "Pasiune", alaturi de trupa ei de napoletani, Ramona Badescu a poposit in Israel.
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
Mircea Toma publica in revista Kamikaze.online.ro "Primul interviu cu Madalina Manole de pe lumea cealalta", pe care il puteti citi in continuare. 'Sinuciderea Madalinei Manole a devenit, in Romania, sarbatoarea cea mai populara a anului.
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
Academiile fiecarui stat in care traiesc sustin propria teorie despre originea aromanilor:romani, macedoneni romanizati sau greci latinofoni.
Declaratia de la Berlin subliniaza valorile si principiile comune care au stat la baza intemeierii Uniunii de astazi, dar evita sa faca vreo referire directa la subiectele aflate in disputa, cum ar fi constitutia europeana sau extinderea blocului comunitar.
Medvedev a semnat armistitiul si i-a promis liderului francez, Nicolas Sarkozy, intr-o convorbire telefonica, retragerea trupelor in momentul in care zona - tampon dintre Georgia si regiunile separatiste Osetia de Sud si Abhazia vor ajunge fortele de mentinere a pacii, tot rusesti.
Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
google-analytics.com